Interieur renovatie regio Breda

Mijn eigen verbouwing in het tijdschrift:
Artikel in VTwonen nr 10

In 2017 heb ik maandenlang ons jaren 30 huis volledig zelf gerenoveerd. Het was volledig gedateerd en elke ruimte had dus modernisering en aanpassingen nodig. Een oude woning heeft ook een stukje duurzaamheid nodig. Een enorme klus maar een grote uitdaging. Als interieurbouwer vond ik het zeer belangrijk om alle authentieke details te behouden wat een oud pand juist zo mooi en speciaal maakt. Onder andere de glas in lood ramen en ensuite deuren zijn bewaard gebleven.

Met mijn oog voor detail heb ik alles tot in de puntjes mooi en duurzaam afgewerkt. Afwerking vind ik zeer belangrijk in een woning. Ik heb gekozen voor natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen etc. Omdat mijn partner Sabine Lamet interieurstylist is, kon zij meehelpen met de ideeën en styling.

We vinden een eigen stijl erg belangrijk en dus hebben wij dit toegepast in onze woning. Dat een industriële stijl stoer én warm kan ogen, bewijst deze combi. We hebben laten zien hoe je stalen elementen combineert met hout, planten en zachte materialen. Het geheel mag stoer zijn met bijzondere en niet alledaagse details. Zo creëer je je eigen stijl. We halen onze inspiratie overal vandaan. Uit woonbladen, Instagram, Pinterest, brocante markten, restaurants etc.

We zijn elke dag enorm blij met het resultaat. We krijgen erg veel complimenten over het resultaat van de verbouwing en de wooninrichting.
Via social media is ons huis opgevallen en is het inmiddels meerdere malen “in the picture” geweest. Zowel op televisie als in het woontijdschrift de VTwonen. In september 2018 was ons huis te zien op tv bij het programma RTLwoonmagazine en ook diezelfde maand stonden wij in het woonblad.

Inmiddels hebben wij via Instagram een mooi content opgebouwd en zijn we meerdere mooie samenwerkingen aangegaan. Onze samenwerkende partners zijn bijvoorbeeld; Sentimo (radiatorombouwen), Calex (verlichting), Arclinea (keukens), D&M Depot (woonaccessoires), Vanmorgen (beddengoed), ByCrea (barkrukken), planten (Tuinland, 123kamerplanten), Brabantia (huishoudelijke spullen), Vloerkledenloods etc.