Datum

1 november 2016

Plaats

Rijsbergen

Project omschrijving

Een eigen privé mini wellness met overkapping in de tuin? JonkHome Interieurbouw regelt het!

In het drukke leven kunnen wij allemaal wel wat ontspanning gebruiken. De zoektocht naar het ultieme comfort aan huis op een mooie warme dag en een onbenut hoekje in de tuin heeft gezorgd voor het ontstaan van dit project.

In dit project hebben wij een overkapping gemaakt van Douglas hout en deze met de traditionele pen-en-gatverbinding vastgezet. Dit is een verbindingsmethode waarbij twee houten delen middels pen-gat aan elkaar worden verbonden. Deze methode is sterker dan het simpelweg vastspijkeren van de houten onderdelen. Daarnaast is het esthetisch ook mooier, doordat je vanaf de buitenkant niets van de bevestigingsmethode terugziet.

Er is in dit project gekozen voor Douglas hout gezien dit houtsoort van nature een hoge duurzaamheid heeft en zeer sterk is. Dit maakt de levensduur van het hout erg lang, waardoor je onbezorgd en nog heel veel jaren in de tuin kunt genieten van je mini wellness met overkapping.

De wanden van de overkapping zijn voorzien van Zweeds rabat potdekselplanken. Hierbij zijn de houten planken licht taps toelopend horizontaal onder elkaar geplaatst. Voor de buitendouche is er gebruik gemaakt van een rvs-paneel.

Om de mini wellness met overkapping compleet te maken is de vloer voorzien van 100 jaar oude authentieke Portugese tegels. Deze zijn stuk voor stuk schoongebikt en vervolgens weer in het cement gelegd. Op deze manier heeft de mini wellness met overkapping een mooie mediterrane look en krijgen oude authentieke materialen een nieuw leven.

Als styling om het af te maken en meer sfeer te creëren is de mini wellness met overkapping omringd met mooie grote groene planten en bloemen. Hiervoor hebben wij interieurstylist Sabine Lamet erbij betrokken. Want ook voor interieuradvies ben je bij JonkHome op het goede adres.

Dus heb je nog een plekje over in je tuin die je graag creatief zou willen benutten? En plek waar je in de zomer optimaal gebruik van kan maken om te ontspannen en af te koelen? JonkHome kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden, zodat jouw eigen mini wellness met overkapping misschien nog wel de komende zomer een feit is. Wat ons betreft, laat de zomer maar komen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Bijlage meesturen?
  JaNee

  Bekijk meer projecten

  Eiken Houten Meubel

  Maatwerk Meubel

  Eiken Houten Garderobe Kast

  Garderobe Kast

  Eiken Houten Keuken

  Keuken

  Eiken Badkamermeubel

  Maatwerk Meubel

  Chique Stalen Deur

  Maatwerk Meubel

  Eiken Houten Vloer

  Vloeren

  Teak Houten Eettafel

  Meubel

  Massief Eiken Houten TV-Meubel

  Meubel

  © 2021 JonkHome - Voorwaarden / KvK: 73751243 / BTW: NL001889239B52