Datum

23 september 2019

Plaats

IJsselstein

Project omschrijving

De robuust oude eiken tv-meubel is niet zomaar een tv-meubel, maar een stoere en unieke eyecatcher. Het karakteristieke meubel past goed in een breed assortiment aan diverse interieurstijlen. Denk hierbij aan stijlen als een landelijk, modern, Scandinavisch en industrieel.

Het robuust eiken tv-meubel kan naast tv-meubel ook als bankje en modieus item gebruikt worden. Wij hebben in dit project ervoor gekozen om zo bewust mogelijk met het milieu om te gaan en duurzaamheid voorop te stellen. Onze keuze is daarom gevallen op oude eiken balken. Oude eiken balken zijn namelijk robuust, massief en zeer duurzaam.

Dit robuuste en karakteristieke meubel is niet gemaakt van oude (goedkope en naar teer stinkende) treinbielzen. Ze zijn namelijk gemaakt van oude eiken gebinten zoals je ze in oude boerderijen ziet. Goedkope oude treinbielzen kunnen namelijk, vooral met warme dagen, enorm stinken naar het oude teer. Dit is niet het geval bij het gebruik van massief oude eiken. Het hout blijft namelijk geurloos bij hoge temperatuurschommelingen. Ook gaat het jarenlang mee zonder het vertonen van slijtage.

Het robuust oude eiken tv-meubel heeft een aantal bijzondere elementen wat het uniek maakt in zijn soort. Aan de voorzijde is er een artistieke hap uit het hout gemaakt. Hierdoor komt de donkere verweerde onderlaag van het oude eikenhout naar de voorgrond. Dit geeft een geleefde en unieke uitstraling aan het hout.

Aan de achterzijde van het meubel is er een ruime uitsparing gemaakt, zodat alle lelijke kabels en eventuele stekkerdozen erin weggewerkt kunnen worden. Zo behoud het robuust oud eiken tv-meubel zijn natuurlijke look zonder draden en kabels in het zicht te hebben. De houten balken zijn afgelakt in ultramatte ‘Rigostep Skylt 5510 2k’ aflak zodat vlekken geen schijn van kans hebben en het meubel gemakkelijk schoon te maken is.

Het minimalistische stalen frame eronder is afgelakt in een matte transparante lak die tegen een stootje kan. Ook is het hout geborsteld, zodat de nerven en het structuur van het hout goed zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt het een geleefde en natuurlijke uitstraling.

Heb je interesse in een robuuste oude eiken tv- meubel zoals deze? Een zwevende tv meubel?? Of wil je toch meer naar eigen inzicht een tv-meubel samenstellen? Laat het ons weten, wij helpen je graag bij samenstellen van droom tv-meubel.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Bijlage meesturen?
  JaNee

  Bekijk meer projecten

  Eiken Houten Meubel

  Maatwerk Meubel

  Eiken Houten Garderobe Kast

  Garderobe Kast

  Eiken Houten Keuken

  Keuken

  Eiken Badkamermeubel

  Maatwerk Meubel

  Chique Stalen Deur

  Maatwerk Meubel

  Eiken Houten Vloer

  Vloeren

  Teak Houten Eettafel

  Meubel

  Massief Eiken Houten TV-Meubel

  Meubel

  © 2021 JonkHome - Voorwaarden / KvK: 73751243 / BTW: NL001889239B52