© Stan Koolen Fotografie

Datum

1 november 2016

Plaats

Rijsbergen

Project omschrijving

Het totaalconcept renovatie jaren ’30 woning is een project wat JonkHome in 2016 mee is begonnen. De volledig gedateerde jaren ’30 woning is in elke ruimte volledig aangepast en gemoderniseerd met behoud van authentieke details. Dit is van essentieel belang, omdat daarmee de karakteristieke eigenschappen van het oude pand in takt worden gehouden. Het is de verantwoordelijkheid van JonkHome om als professionele interieurbouwer het pand zijn mooie authentieke details te laten behouden. Wij hebben er daarom voor gekozen om het prachtige glas in lood en de ensuite deuren in zijn originele staat te bewaren.

Met duidelijke keuzes in materiaal, accentuering en oog voor detail heeft JonkHome Interieurbouw alles smaakvol en duurzaam afgewerkt. We hebben onder andere gekozen voor natuurlijke materialen zoals natuursteen en hoogwaardig hout.

De oude Wengé houten visgraat vloer is een uitstekende basis om alles te verbinden. Dit geheel is gecombineerd met de volgende natuurlijke materialen;

- Houten vloer Wengé visgraat met dubbele band en bies
- Rvs kookeiland
- Grabla Marmer (blad kookeiland)
- Zwart stalen deurpaneel met veiligheidsglas
- Belgisch hardsteen (badkamer vloer)
- Vintage werkbank (badmeubel)

Bij het proces hebben wij interieurstyliste Sabine Lamet betrokken. Zij heeft meegeholpen met de ideeën en styling van het gehele proces.

Er is gekozen voor een mix van diverse industriële interieurstijlen in combinatie met landelijk en touch van modern en klassiek. De combinatie van verschillende soorten hout, planten en zachte materialen maakt het stoer en geeft het tegelijkertijd een warme sfeer. Door gebruik te maken van bijzondere en niet alledaagse details, creëer je een eigen unieke woonstijl. Onze interieurstyliste haalt de inspiratie overal vandaan. Denk hierbij aan woonbladen, Instagram, Pinterest, brocante marketen, kringloopwinkels, restaurants etc.

Doordat wij van JonkHome veel positieve reacties kregen op de verbouwing, wooninrichting en daarnaast veel actief zijn op sociale media heeft het huis meerdere malen de nodige aandacht gekregen. Zowel op de televisie als in het woontijdschrift VTwonen. In september 2018 was het project te zien bij het televisieprogramma RTL Woonmagazine en dezelfde maand stonden wij in het woonblad.

Inmiddels hebben wij een ruimte klantenkring opgebouwd. Wij hebben onder andere samengewerkt met Sentimo (radiatorombouwen), Calex (verlichting), Arclinea (keukens), D&M Depot (woonaccessoires), Vanmorgen (beddengoed), ByCrea (barkrukken), planten (Tuinland, 123kamerplanten), Brabantia (huishoudelijke spullen), Vloerkledenloods etc.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Bijlage meesturen?
  JaNee

  Bekijk meer projecten

  Eiken Houten Meubel

  Maatwerk Meubel

  Eiken Houten Garderobe Kast

  Garderobe Kast

  Eiken Houten Keuken

  Keuken

  Eiken Badkamermeubel

  Maatwerk Meubel

  Chique Stalen Deur

  Maatwerk Meubel

  Eiken Houten Vloer

  Vloeren

  Teak Houten Eettafel

  Meubel

  Massief Eiken Houten TV-Meubel

  Meubel

  © 2021 JonkHome - Voorwaarden / KvK: 73751243 / BTW: NL001889239B52